divendres, 16 de desembre del 2011

PROPERES SORTIDES 2012

Properes sortides

Estimats til·lerians: Ja tenim 2 sortides confirmades.

El 7 de gener a la tarda, sortirem a buscar el tió. El podrem trobar a l'indret de Puiggraciós, a un lloc secret que tan sols coneix un dels grans savis de la tribu. Ja us podeu imaginar que no en podem fer difusió, doncs alguns facinerosos ens el podrien furtar. Ho mantindrem en secret fins el moment de la trobada.

La proposta és apropiada per a tota la família. Sortirem a la tarda i anirem amb vehicle de motor fins al santuari de Puigraciós. Allí agafarem els vehicles de tracció animal (o sigui, els nostres peus) i començarem l'aventura.

Cada un de nosaltres anirà carregat amb el seu avituallament per no defallir durant la travessa. També és recomanable portar un lot per il·luminar el camí ja que quan es faci fosc no veurem més enllà del nas.

Però tranquils que ja hem pactat amb la lluna perquè ens il·lumini i, si més no, portarem unes torxes per la tornada.

Quan arribem a l'indret secret, farem una foguera i ens menjarem les viandes que haurem portat i que ens cagarà el tió, i farem tota la gresca que poguem.

La tornada, com hem dit, serà amb la llum de la lluna i les torxes.
Podeu portar també, algun escrit, carta, desig, o el que volgueu i el farem cremar a la foguera per que es materialitzi.


La segona activitat es montar la rua de carnestoltes juntament amb l'AMPA  de l'Institut El Til·ler, entitat que col·labora amb nosaltres molt freqüentment i que de tan en tan ens fa alguns favors.
La primera reunió per organitzar la rua és el proper dimecres 21 de desembre.
Tranquils!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
Buscarem una disfressa més senzilla que la de la Padme Amidala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vinga Til·lerians!!! Animeu-vos a fer comentaris.