dimarts, 22 de novembre del 2011

EXPEDICIÓ A SANT MIQUEL TIL·LERIÀ DEL FAI CARA NORD

       Expedició a Sant Miquel del…FAI        
   
Ens trobarem, i mica en mica iniciarem el desplegament, ràpidament i amb serenor farem remuntada. És necessària una reagrupació  i sense tremolor ens endinsarem. Amb els ulls ben oberts buscarem una bona  entrada segura i recollida, per fer la cel-lebració. Cap el tard farem retirada, a territori segur, i una vegada siguem a casa, davant del mirall pensarem … O NO.
                                                                       
               FAI  10   

Fase 1ª:  Ens trobarem a l’institut  i sortirem,  tota la colla i el material necessari per  la recerca d’allò desconegut.

Fase 2ª:   desplegament a Riells del Fai on iniciarem la caminada, baixant primer a la llera del riu, lloc en el que podrem trobar alguns indicis del que busquem. Marques desconegudes llaurades a la roca per les que l’aigua llisca inconscient, ens poden fer adonar del mon on ens endinsem.

Fase 3ª: remuntada  per un corriol que en poc desnivell ens portarà fins la roca dels vents. Davant  hi aniran els experts coneixedors del lloc , darrera la resta de l’expedició. Lloc aquest per fer el primer descans. Sobre nosaltres, ulls darrera del cel ens observen, però, això no ens ha de preocupar, doncs hem de continuar amunt.

Fase 4ª: reagrupació de tot l’equip, just en els penya-segats del monestir. Revisió del material  i possibles danys i desperfectes. Plantarem la  bandera a la  roca de la nit-clara. Monolit de pedra vermella que en ple dia hi ha foscor i que enmig de la nit és claror.

Fase 5ª: endinsarem el grup per la zona selvàtica del la font Freda. El camí sembla desaparèixer  però el soroll
de l’aigua ens fa endevinar per on continuar. La vegetació, bon camuflatge, que permetrà passar desapercebuts
just per sota la balconada del cel, lloc on sempre bufa el vent, de dia i de nit, serè o núvol. El més curiós és que
no be ni de ponent ni de llevant, tampoc de nord o el sud.

Fase 6ª: entrada al recinte del monestir. En aquest punt serem discrets, doncs essers de forma humana ens
envoltaran. No podem perdre la calma en cap moment i cal mostrar-nos tranquils. Així passarem desapercebuts per tal d’assolir el nostre objectiu.

Fase 7ª: recollida de proves. és sempre difícil capturar un d’aquests essers, en tot cas els més dèbils poden ser una bona tria. Si no fos possible, intentarem entrar a les coves i de ben segur descobrirem secrets  increïbles. És aquí on deixarem la nostra empremta SANT MIQUEL DEL TIL-LER com a inscripció.

Fase 8ª: cel-lebració. Cafè i …. Copa i…

Fase 9ª: a la retirada és important tornar per un camí diferent doncs el capvespre s’acosta i la llum del cel amb la foscor de la terra pot amagar el nostre descens. En cap cas gireu la vista endarrere, tot i el so de vent que convida a fer-ho.

Fase 10ª:  a casa, cal comprovar bé que tots els membres de la família son de veritat els qui han de ser, no fos que…

Tot això és el que farem……………………. O NO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vinga Til·lerians!!! Animeu-vos a fer comentaris.