diumenge, 20 de març del 2011

Crònica de la ferrada


Til·lerians i til·lerianes:

Hem fet la ferrada de Les Baumes Corcades. Hem arribat al peu de les roques i ens hem guarnit amb els arnesos, els dissipadors i hem pres totes les precaucions que calen.
Els que hem aconseguit la fita som:
En Josep Barceló, la Montse Aubets, en Jaume Marqués, en Jaume Subirana i la Teresa Bruach.
Les noies més valentes de l'Institut son: la Raquel i la Marta Marqués, l'Alícia Subirana, la Sara Sobrevals i l'Anna Barceló.
El nostre mestre ha sigut en Josep, que en tot moment en ha assessorat i aconsellat per que no prenguéssim mal i ens ha animat per aconseguir superar els trams tan horitzontals com verticals.
La experiència de la ferrada és una experiència que val la pena provar, sempre i quan no tinguis vertigen, per que si és aixi ho passes molt malament.
És molt divertida i quan estàs al mig i saps que no pots tornar enrere, i que si no segueixes et quedes penjat com un xoriço, treus forces de no saps a on i tires endavant.
Estàs concentrat en tot moment en tot el que fas ja que t'hi va la integritat física i això del instint de supervivència és molt potent.
Al teu cap, tan sols hi ha la frase: Jo puc, jo puc, i és veritat, sí que pots. La següent frase és: si puc fer això, puc fer qualsevol cosa que em proposi, per lo tan també va fer per desenvolupar el pensament positiu.
La dinàmica és fàcil, i sempre s'ha d'estar ben assegurat. És important tenir una bona forma física però no imprescindible, sobre tot per les agulletes que et queden al final del dia.
Un altre és que estàs en contacte amb la natura i les vistes son fantàstiques de d'allí dalt.
En fi, que és un acumul d'energia brutal.
Hem fet un primer tram vertical, un segon tram horitzontal i un tercer vertical.


Us recomanem que ho proveu i que ho gaudiu.
Realment val la pena.
Canya til·lerians!!!!!!!!!!
Tràiler:
http://vimeo.com/21243883
Imatges:
http://www.vimeo.com/21264092

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vinga Til·lerians!!! Animeu-vos a fer comentaris.